20år!

Igår fyllde jag 20 därav att bloggen stog stilla, jag hade verkligen fullt upp hela dan!
Mamma och Ture kom in och väckte mej 7 på morgonen med paket och en redbull blåbär, självklart skulle ture hjälpa till att öppna paket

Sen städade jag ihop hemma, var ut med ture och kastade boll en stund, klockan 13 kom den första delen utav släkten och då åt vi smörgåstårta, efter det åkte jag och pojkvännen iväg en stund och när vi kom hem var andra delen utav släkten där, vi käkade pizza och sen hoppade jag i ett bad för runt 19 började min vänner rulla in för att fira mej, runt 23 åkte vi in på Marite där jag stannade till 2.

Hade en helt perfekt födelsedag, kan inte önska något mer, dagen och kvällen var helt perfekt, verkligen super nöjd

fick jag bland annat Ett batteripack till min kamera, ett nytt band till min DW klocka, ett smyckesträd, pengar, en parfym och lite annat!
Av min bästavän Camilla fick jag rosa rosor, en flaska Rose, en tavla och min nästa tatuering jag snart ska göra står hon och hennes mamma för.
Av min pojkvän fick jag ett super fint smyckesset med örhängen, armband och halsband från snö of sweden och ett nytt armband till min DW klocka (Dock ett lika som jag fick av min mamma köpte till mej, så ska byta det ena)<

Gillar

Kommentarer