Att sova bra

Jag skulle kunna skriva en hel bok om hur viktigt det är med bra sömn, jag har så länge jag kan minnas haft sömnproblem som jag även sökt och fått hjälp för.
Det har blivit otroligt mycket bättre men vissa nätter är hemska, som tillexempel inatt.
Men för att kunna få en bra sömn så krävs även bra förutsättningar, en bra och bekväm säng, vilket jag skulle behövt en ny...

Den sängen jag har nu har varit med om två flyttar och har några år på nacken, den är även för hård för en liten spinkig Emelie så jag har helt enkelt staplat upp 3 bäddmadrasser på den för att försöka göra den lite mjukare.
En större säng skulle även vara otroligt skönt, det är lite svårt att få plats med två personer, en hund och en katt just nu.
Ture och Tiger må vara små men jäklar va plats dom båda kan ta upp....

Så jag satt och kikade på lite nya sängar på Trademax då jag såg att dom hade riktigt bra rea, dock har vi begränsad plats i sovrummet så tror en flytt behövs innan vi kan klämma in en större säng.
Men det är alltid roligt att kolla.

Skulle så gärna vilja ha en säng med en snygg ganska stor sänggavel , gärna i svart eller grå så den är lätt att inreda runt, helst av allt skulle jag vilja ha en vit säng, med vit sänggavel men det får förbli en önskan.
Men djur i sängen, samt jag som springer in och ut i stallet flertal gånger om dagen så hade den inte varit vit länge.

trademax kan du även hitta andra möbler, inredning, lampor och mycket mer, dom erbjuder fri leverans hem till dörren och det tar endast 2-6 arbetsdagar.

-Inlägg i samarbete med trademax-

Gillar

Kommentarer