Att vara förkyld...

Det ekar tomt här på denna stackars blogg, men jag vill verkligen hitta tillbaka, få tillbaka inspirationen och jag har inga planer på att ge upp bloggen än i alla fall.
Så jag ska skärpa till mig nu och bli bättre!

Jag och Felix har aldrig varit dom som firat alla hjärtans dag, men vi brukar ändå se till att äta något gott men inte göra en sån stor sak av det hela.
I torsdags på alla hjärtans dag hade jag börjat känna mig lite små hängig med ont i halsen, så felix tog initiativet till att handla och laga middag, han kom hem med en jätte fin bukett blommor och två askar gelehjärtan, även jag hade köpt gelehjärtan till honnom så det slutade med att vi hade tre askar.
Sedan blev det tre rättersmiddag och en mysig hemmakväll.

Sedan i torsdags har min förkylning bara blivit värre och jag har nu varit sängliggandes varje dag med hög feber, hosta, ont i halsen och allt där till, inatt sov jag bara korta stunder och hade sjuka fabardrömmar, svettats och fryst om vart annat.
Jag lyckades ta mig till duschen idag i alla fall där jag satt på golvet i duschen i ett hopp om att få känna mig lite frächare och sedan kom fredrik hit för att bjuda mig och Felix på middag.

Kände mig så otorligt tasikg som klev upp ur sängen när maten var klar, åt och sedan gick och la mig igen men jag orkar verkligen inte vara uppe längre stunder, finns ingen energi alls i min kropp just nu.

Gillar

Kommentarer

soderluundd
soderluundd,
Jättefin blogg! 😊
nouw.com/soderluundd
Varganess
Varganess,
Krya på dig!
nouw.com/varganess
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Krya på dig. Det är hemskt att vara förkyld, man har noll energi.
nouw.com/jossustravelpics