Black Friday på CDON.com

Black Friday , ett något ganska nytt koncept här i Sverige men som är otroligt stort i USA, det firas dagen efter Thanksgiving som ett slags startskott för julhandeln.

CDON.com är en utav de som hakat på trenden, vilket även har blivit en stor succe.
Black Friday startar den 25 november 00.00 redan då kommer de första erbjudanden upp på deras sida, sedan fortsätter det att komma in nya varje timme.
De lovar otroliga priser på allt från spel, filmer, skönhet och mycket mer.

Dom kommer även att ha en TÄVLING på deras hemsida där DU har chansen att vinna HELA din order som du gör på Black Friday på CDON.com.
Du hittar ALL info om Black Friday och tävlingen HÄR

Jag måste säga att jag ser fram emot Black Friday och kommer självklart kika in på CDON.com och se om jag kan hitta något till mig själv eller kanske en julklapp.

Jag hittar gärna något från The Balm, I.D, Björn Axen eller något annat skönhetsmärke, smink kan man ju aldrig få för mycket utav ;)
Annars behöver jag verkligen ett par nya snygga vinterskor eftersom att de jag brukar använda har jag lyckats förstöra genom att använda i stallet.
Här har ni de 4 produkter som jag hoppas mest att jag kan hitta på rean, D&G parfymen hoppas jag nog mest på då min tyvärr är slut!

Inlägget i samarbete med CDON.com

Gillar

Kommentarer

Tilda
,
Hej, jag utökar just nu min business inom skönhet och hälsa. Söker dig som är positiv att ingå i mitt team. Låter detta intressant? Skicka iväg ett mail så pratar vi mer. Kram