Det kan inte alltid gå bra, acceptera det!

Det är en ny "trend" nu på olika sociala medier där folk går ut och berättar att de inte alltid är lyckliga och har det bra, men de väljer att bara visa de bra stunderna, men nu väljer att faktiskt öppna upp sig.
Jag brukar vara ganska öppen och berätta att jag inte alltid mår så bra och att mina dagar inte alltid går smärtfria förbi.
Men något jag valt att hålla för mig själv är de så kallade "failbilderna" från ridpass som inte alltid blev som jag hade tänkte mig, när jag och hästen missförstår varandra, när jag gör fel, när hästen blir rädd osv.


Anledning till varför jag valt att inte dela med mig utav dessa bilder är på grund av allt hat, "djurplågare, du kan inte rida, osv" är ganska vanliga kommentarer på "failbilder", men det folk då inte tänker på är att bilden är en sekvens från ett helt ridpass, mindre än en sekund från ett cirka 45minuters ridpass.
Och nej det kan inte alltid gå bra, ibland gör man fel, ibland missförstår man varandra.
Vi sitter ändå på ett flera hundra kilo tungt djur, med egen vilja och en flyktinstinkt.

Men för att gå emot mig själv har jag nu valt att publicera bilder som jag tidigare valt att inte visa upp, samt bilden jag valde istället som är från samma ridpass.
Tänkte även tillägga här att hästen är kollad och nej han har inte ont i rygg eller någon annan stans, han har en sadel som passar hans rygg.

Gillar

Kommentarer