En Lördag

Gårdagen var riktigt bra, planen var att jag egentligen skulle provrida en häst, men av vissa anledningar så har vi valt att skjuta upp det till nästa vecka ist.
Så det resluterade i att jag kunde följa med Felix och Fredrik på skoternsdag, vi åkte runt lite och kikade in på lite olika affärer, mötte även upp Camilla, Philip och Amy en sväng inne på motorhuset.
Åkte hem igen runt klockan 5 och var helt slut så jag bäddade ner mig i soffan och somnade till i 30minuter innan det var dags att göra sig i ordning för en utekväll på krogen.
Men det slutade med ett gemensamt beslut att skita i utgång och vi åkte istället hem till en vän där vi satt och spelade sällskapsspel tills klockan var nästan 1.

Insåg även att jag helt har glömt bort att visa denna bild, skrev ju för drygt en vecka sedan att vi var ute på äventyr mitt i natten, men berättar aldrig vad vi gjorde, vi var helt enkelt ute och fotade stjärnor, fick till en del bilder så jag tänkte att ni skulle få se en av dom.

Gillar

Kommentarer

roojda
roojda,
hjälp vad vacker! Var är det här?
nouw.com/roojda
Mlieaxelsson
Mlieaxelsson,
Det är fotat i närheten av Vemdalen i jämtland 😊 Det var så galet vackert ute den kvällen, stjärnklart och lite norrsken som tittade förbi en sväng 😊
nouw.com/mlieaxelsson
roojda
roojda,
då ska jag dit nästa gång jag är där.. 😊 tack
nouw.com/roojda