Ett år äldre.

Ja då var man ett helt år äldre, lite komiskt dock att jag var helt säker på att jag fyllde 23år, fram tills att mamma påminde mig om att jag faktiskt blir 24...
Jag har alltså missat ett helt år, börjar redan bli virrig...

Spenderat hela dagen med att baka bullar, kakor och tårta innan alla skulle komma och fika, samt försöka kolla lite på fotbollen mitt i all bakning.

Blev en bra kväll men släkten och de närmsta vännerna, med det är samtidigt en hel del blandade känslor även om kvällen var bra så känner jag mig lite tom och vilsen, lite ledsen och ångesten ligger och gnager... Mormor, hon saknas, en stor del av mig var min mormor, det är svårt att förklara men hon var helt utan att tveka den viktigaste människan i mitt liv och att fira sin första födelsedag utan henne känns måste jag säga...
Men alla har verkligen gjort sitt yttersta för att göra min dag så bra som möjligt och jag är otroligt tacksam över alla jag har runt omkring mig.

Men nu är det dags att sova, är helt slut efter dagens bestyr och alla känslor som pendlat som en jäkla karusell hela dagen och imorgon är det mycket som ska hinnas med.

Gillar

Kommentarer

I_Clary
I_Clary,