Ett djupt och personligt inlägg!

I flera år har jag försökt mitt bästa för att passa in, för att folk ska gilla mej, jag ändrades så mycke så jag inte visste själv vem jag var tillslut.
Sminkade mej så jag inte såg ut som mej själv längre, fixade håret, färgade hit och dit för att folk skulle gilla mej, köpta nya kläder bara för att passa in, jag blev bara mer och mer förvirrad för varje år, jag började rasa i vikt och fick ett rent helvete, men bara för att passa in så gav jag upp allt och ändrade på hela mej!
Jag kämpade verkligen för att få vänner, jag gjorde allt, det funkade ett tag men jag visste själv inte vem jag var, jag kände mej inte bekväm i varken hårfärgen, sminket jag bar eller kläderna jag hade på mej jag mådde inte heller bra då jag vägde så lite, men bara för att passa in så kämpade jag med detta i flera år tills jag tillslut bröt ihop totalt och insåg att äkte vänner inte ska ändra dej, du duger som du är!
Jag har kommit så långt i mitt liv nu, jag har lärt mej den hårda vägen, jag har ändrat tillbaka min hårfärg, köper ENBART kläder jag själv vill ha och känner mej bekväm i, jag sminkar mej och fixar håret IBLAND inte lika ofta eller mycket, men jag kan göra det för att jag själv VILL och inte för att någon annan tycker jag ska göra det!
Jag känner mej självsäker och vacker utan smink och ofixad, jag har fått många nya fina vänner som gillar mej för den jag är och som inte gillar mej för den dom kommer göra om mej till!
Jag kämpar dock fortfarande med min vikt, det kommer jag nog få göra länge eftersom att allt gick för långt.. och ibland känner jag att jag är ful och inte duger, men det är inte så konstigt när man blivit hjärntvättat i flera år att man inte duger, men det är bara att ta ett djupt andetag kolla sej själv i spegeln och inse att JAG EMELIE AXELSSON DUGER SOM JAG ÄR!
Jag skiter i vad andra tycker om mej, leler jag försöker i alla fall, huvudsaken är att jag gillar mej själv!

Ingen ska behöva kämpa på detta sätt för att passa in och få vänner, ingen ska behöva gå igenom något liknande, ALLA duger som dom är, glöm inte det!

Gillar

Kommentarer