Februaris Höjdpunkt

Inlägg i samarbete med Testagram


Helt klart den bästa dagen på månaden när man får sms om att man har en box ifrån testagram som ligger på posten och väntar.
Skynder mig alltid dit för att få hämta ut och och snabbt hem igen för att undersöka vilka härliga produkter man får testa denna månad.
Kan erkänna att jag aldrig någonsin varit missnöjd med en box, alltid hittat minst en ny favorit i varje box som jag sedan köpt igen i min livsmedelsbutik.
Testagram är verkligen det perfekta sättet att få prova nya saker på, produkter man annars bara hade gått förbi och kanske inte ens tittat på i sin butik.

Favoriten denna månad vart faktiskt två produkter L300 dagkräm, den känns extremt lätt på huden, återfuktar bra och kladdar inte, sen är den extremt dryg och kommer nog hålla länge.
Sedan till den andra favoriten denna månad Caffe Verona ifrån Starbucks, ni som läser min blogg vet hur viktigt mitt morgonkaffe är, och detta har helt klart blivit en ny favorit.
Fyllig smak som räcker länge, med toner av choklad, helt perfekt om ni frågar mig.

Sedan var det två helt okända för mig, monster drycker med i paketet, som jag tidigare sagt är jag en Red Bull dricker men testar gärna nya saker.
Monster Hydro Manic Melon ( den röda ) inte alls min smak, väldigt skarp smak och den konstgjorda vattenmelonssmaken passade inte alls mig.
Monster Ultra en kolsyrad energidryck som var väldigt lätt i smaken, inte för söt och passade mig bättre.
Aqua dor äpple och rabarber, för mig var denna tyvärr helt odrickbar, de konstgjorda smakerna var för skarpa.

Duvan vinägrett med smak av tomat och ingefära, den passade perfekt till en pastasallad, lite mer matigt, skulle nog inte föredra att ha den till en helt vanlig sallad på sidan av en måltid.

Bubs bananchokladskallar var supergoda, jag gillar sällan godis som ska smaka banan men tillsammans med chokladen hittade dom en perfekt balans med smakerna, tyvärr tyckte jag att bitarna var lite väl stora.

Om ni är nyfikna på Testagram och vill läsa mer om deras tjänster eller kanske starta upp en egen prenumeration så kan ni göra det HÄR

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229