Glossybox

Fick hem månadens GlossyBox idag och som vanligt va den fylls med härliga produkter, några som jag inte kunde låta bli att prova direkt!

Detta fick jag i min glossybox!
Precious skin twinkle eye contout cream
Mjukgärnade ögonkräm
French kiss lip balm
Läppbalsam av modicinsk kvalite som är läkande, mjukgärande och vårdande
Deospray Goldflower
Romantisk och elegant doft fylld av blommor och frisk frukt.
Nail polish Models own
Festligt och hållbart nagellack i en av vårens och sommarens trendigaste färger
Body Cream
Lyxig kroppskräm som mjugör och ger näring till huden
All purpose skin cream
Väldigt dryg universalkräm som är djupt återfuktande och läkande

Fick även med Glossy mag och en värdecheck på stylage, att prenumerera på glossybox är något utav det bästa jag gör, man får en box i månaden fylld med nya skönhetsprodukter, produkter som jag själv aldrig hade hörttalas om innan som är helt otroligt bra och saker man behöver och en massa annat!
Glossyboxen kostar 139kr i månaden och är en prenumeration som du själv kan avsluta precis när du vill, det finns även så du kan köpa den i visst många månader också om man vill det!

Klicka HÄR för att läsa mer om boxen eller om du vill besälla en du med, om du är osäker på om det är något för dej kan du alltid titta in på tidigare boxar och så kan du alltid prova en box och avsluta prenumerationen efter om det inte är något för dej!
När du börjar prenumerera på GlossyBox så får du fylla i lite frågor om dej, din hårfärg osv så dom kan göra en box som är lite mer annpassad för dej!

Det finns även en box för killar!

Gillar

Kommentarer