Gran Canaria

Jag kan inte vara den enda som sitter och drömmer sej bort till ett varmare land, har kollat resor i en hel månad nu och mamma kom ju precis hem från sin resa, det är speciellt dagar som denna, när solen inte kollar fram, det blåser och är inte alls varmt ute!

Har suttit och kollat på http://www.hotellgrancanaria.com/ i flera dagar nu och dagdrömt om att boka en resa, kollat bilder och önskat att jag hade pengarna och tiden, men tyvärr så får det vänta, men som det ser ut nu så planeras det en resa efter sommaren!
och hur underbart ser det inte på bilderna ni kan hitta på http://www.hotellgrancanaria.com/ rena drömresan!

Måste säga att det blir mycket lockande när det är så enkelt att boka hotell på gran canaria eller lägenheter eller det boendet man själv tycker är passande, jag har ju bara varit utomlands på ritkigt en gång och det var till Indien, annars har jag varit till norge, danmark och finland, men nu är jag sugen på att åka igen och jag har blivit otroligt sugen på Gran Canaria efter att ha läst om det och sett bilder där ifrån!
Känns som om att det verkligen finns något som passar alla!

Men till er som har bokat resa eller blev sugen och kommer att göra det nu när ni såg dessa bilder så vill jag bara säga glöm INTE solkräm, när jag var iväg så brännde min pojkvän sej så han fick blåsor på hela ryggen och nu har han fått ärr efter det så glöm INTE det, sen är det otroligt viktigt att ha med sej hudkräm så du inte torkar ut huden efter allt badande och solande!

Tänkte tipsa om jätte bra solkräm och en ritkigt bra hudkräm med Alovera från http://www.aloeverabutiken.com dom har bra produkter till billiga priser!

Dom har solskydds från styrka 15 till 50, jag använder ALLTID 50 på min tatuering, dom har även solkräm för ansiktet så du slipper bränna din näsa eller panna, det är där jag i alla fall brukar bränna mej, solskygg för håret som även ger ett bra skydd för hårbotten mot solen den skyddar även mot klorvatten och havsvatten, det gör att håret skyddas mot att bli torrt och att bli slitet, det skyddar även att ditt hår ska blekas!
Sen har dom ett jätte bra läppbalsam som skyddar mot solen, jag brukar ALLTID få en ful mörk kant runt läpparna när jag solar så jag har faktiskt själv denna hemma och använder den, den är super bra!
Finns även efter sol om du skulle råka bränna dej som har en kylande effekt och jätte bra hudkrämer för att du inte ska torka ut din hy!

Gillar

Kommentarer