Hejdå 2017

2017 börjar lida mot sitt slut och ja året hade ju kunna slutat bättre än att jag skulle vara sängliggandes med hög feber, snorig som få och en jäkla hosta, men det är dumt att klaga.
Tidigare i veckan har jag gått tillbaka i bloggen och kikat vad som egentligen hände under 2017 och de har varit extremt mycket bra och en hel del jobbigt under året som gått.
Jag kommer i 4 delar at summera mitt 2017 med hjälp utav bilder men i detta inlägg tänkte jag ta upp några av de punkterna som för mig har satt mest minnen år 2017.
Vi hoppar över Januari och går direkt till Februari.

I februari fick jag mitt nya jobb på Lager 157 där jag fortfarande är kvar och trivs så jäkla bra, underbara kollegor <3

Mars månad bjöd på tävling med Brewster och Kiwi nere i Axevalla med fina placeringar.

April var en otroligt tung månad och det som satte mest spår från April var att förlora min ögonsten och bästa vän Kiwi

Maj månad bjöd på min och Brewsters första stopp och en ny häst i stallet, nämligen Tangy.

Juni månad bjöd på en underbar resa till Mantorp med fantastiska människor, men det var även en tung månad då finaste Lucky somnade in.

Juli erbjöd en helt fantastisk resa till Sthlm för att träffa lite vänner, vi gick även på zoo och jag fick se mina underbara flodhästar.
Vi körde även vattenskoter och hade en fantastisk sista dag av sommarvärmen.

Augusti blev en resa till Åre för att köra lite Downhill med Felix, hade fantastiskt väder och utsikten är helt magisk där uppe.
Men månaden bjöd även på något extremt jobbigt Brewster fick flytta till en annan familj och åter igen krossades mitt hjärta.

Vi hoppar över September och hoppar till Oktober där det blev en mysig trip på fjället, det var otroligt kallt med så otroligt mysigt, jag fick Chansen att rida en helt fantastisk häst nämligen Arezzo.

Vi hoppar även över November och tar December som bjöd på ännu ett jobbigt hejdå och denna gång var det Lilla C som flyttade till en ny familj, underbara lilla Caddy...


Gillar

Kommentarer