Hejdå 2018

2018 har varit ett otroligt händelserikt år med mycket fina minnen men en hel del jobbiga stunder, tyvärr kommer jag minnas 2018 som ett av de värsta...
I början av året, i Februari förlorade jag min mormor, min trygghet, den viktigaste människan i mitt liv och hela mitt liv gick i bitar kändes det som, det var så otroligt svårt att sitta vid hennes sida när hon blev sjuk och bara titta på medans för varje andetag försvann livet mer och mer.
Man ville göra allt för henne, få hennes smärta att försvinna och att hon skulle bli frisk igen men allt jag kunde göra var att sitta där vid hennes sida och titta på medans varje andetag var ett närmre det sista.

Att sedan behöva svara i telefonen med besked att hon hade gått bort, allt kändes så tomt bara av de få orden..
Att behöva tömma lägenheten där min mormor en gång i tiden räddade mitt liv, att behöva sitta på begravningen och säga hejdå när jag inte var redo..
Och att min bror senare under året blev allvarligt sjuk och man återigen sprang skyttetrafik till sjukhuset för att hälsa på honom varje dag.

Men det är dumt att bara ta upp allt som varit dåligt detta år, min bror mår idag mycket bättre, jag och Felix har flyttat in i en super fin lägenhet som vi precis renoverat, jag har träffat otroligt många fina nya vänner, fick träffa amanda och hennes hästar igen.
Och jag har fått möjligheten att skapa så otroligt många fina minnen under detta år.

Men i och med allt 2018 har bjudit på så är jag nu riktigt redo att avsluta året och gå in på ett nytt, nya minnen, resor, vänner och en massa tid tillsammans med min fantastiska familj.

HEJDÅ 2018.


Gillar

Kommentarer