hur lyckas man?

Ska försöka fatta mig kort om min dag som varit ganska händelserik idag.
Tog sovmorgon och klev inte ur sängen förren klockan var 10, då drog jag på mig kläderna för att gå ut och hjälpa Felix lasta ur bilen, lasta av skotrarna, tanka och tvätta skotrarna köra in dom i garaget, luncha hästarna samt gå en promenad med Ally.
Sen in igen för att snabbt byta om och göra en kaffe för att sedan åka in till stan, uträttade lite ärenden och åkte sedan hem igen.
Hann mer eller mindre bara komma hem så ringde mamma då hon hade råkat låsa ut sig själv, så vi kastade oss in i bilen igen för att åka och hjälpa mamma.

Påvägen hem bestämde vi oss för att det var lika bra att handla mat så jag frågade Felix om hade med sig sin plånbok då jag själv hade lämnat min hemma, men som tur var så hade han med sig sin.
Vi plockade allt vi behövde och gick till kassan för att då inse att Felix inte har något bankkort med sig, han springer ut i bilen igen för att se om det hade ramlat ur plånboken.
Efter 5 minuter kommer han inspringandes igen med bankkortet i handen, men det visade sig vara det bankkortet han lyckades tappa bort i December..
Vi ger upp och går ut i bilen igen för att åka hem och lyckas då hitta det rätta bankkortet på golvet i bilen....

Men nu har jag precis klivit ur ett bad och ska krypa ner i sängen och kolla på ett avsnitt Man in the high castle innan jag ska sova.

Gillar

Kommentarer