I samarbete med Shesocial

Nu när jag flyttat två gånger under två månaders tid så har det blivit en massa strul med min post, men för några dagar sedan fick jag en avi att jag hade paket att hämta på posten, jag kan säga att det var inte bara ett paket, det var räkningar och allt möjligt som följde med som hade hamnat på den gamla adressen, men nu har jag i alla fall fått posten!!


Paketet jag hämtade ut kom ifrån Shesocial, I paketet fanns det produkter ifrån Hawaiian Tropic, även två av produkterna vad nyheter som nyligen lanserats.

Detta paket var verkligen perfekt nu när solen fasktiskt lyckats hitta till lilla mig i Östersund också, ska bli spännande att prova dom två nyheterna och självklart även dom andra, jag är ju helt såld på Hawaiian Tropics doft.

Golden Tint Sun Spray Lotion - Är en utav Hawaiian Tropics nyheter & en perfekt kombination utav hudvård och solskydd som ger extra fukt, som bibehåller färgen efter solning.

Shimmer Effect Protective Lotion - Även den är en nyhet, ger din hud ett vacker skimmer, tränger ner i huden utan att lämna oljiga spår.

Protective dry oil - återfuktar huden och gör den mjukare, en torr olja som tränger in i huden utan att kladda eller lämna oljiga spår efter sig

Moisturizing Lip gloss - Ett återfuktade lip gloss som skyddar läpparna mot solen, detta är en STOR favorit för mit, ofta får jag en jätt mörk kant på översidan av läppen om jag är ute i solen, vilket inte alls är så jätte vacker.

Gillar

Kommentarer