Konsumenttester

http://konsumenttester.se/ är en riktigt smart och bra sida som jag tänkte tipsa om idag.
Jag har haft problem när jag ska köpa vissa produkter, vilken ska jag välja, vilken är bäst, vilken passar mej bäst av dessa, jag är säker på att jag inte är den enda som har haft dessa problem, det är även otroligt svårt att gå in i en affär och fråga om tips och råd om produkten man ska köpa för då får man oftast bara en bild av just dom som finns i butiken, men i självka vrket kanske en annan som dom inte säljer hade passat mej bättre!

Syftet med Konsumenttester är att ge köpråd och tips till dej som ska köpa en ny produkt och behöver tips och hjälp, på sidan samlas oberoende tester som gjorts under de senaste åren och utser testvinnare baserat på testerna och omdömen som finns att läsa på svenska och internationella forum om just dne produkten.

Dom samarbetar även med ett antal svenska nätbutiker och konternueligt produkt och prisinformation ifrån dem, vilket gör att dom också kan ge prisuppgifter och du kan lätt gemföra priser!

Något jag tycker är en självklar sak att kolla upp NOGA innan man köper är bilbarnstolar och det kan du enkelt göra på konsumenttester under kategorin bil, du kan klicka HÄR för att komma dit direkt!
Kommer ihåg sjäv när vi skulle köpa en ny crosstrainer hur jobbigt det var att hitta den rätta men på konsumenttester så kan jag lätt bara kolla igenom alla tester, info och priser för att snabbt och smidigt hitta den som faktiskt skulle passa mej.
Kolla in HÄR för att se

Gillar

Kommentarer