Min älskade Ture vart jag än går

Nu har jag med mej min älskade lilla Ture vart jag än går, http://www.designskal.se är en hemsida där du kan designa det egna mobilskal helt enkelt, snabbt smidigt och billigt, dom har till flera olika mobiler och olika modeller på skalen, helt perfekt!
För mej är ett mobilskal en självklarhet, ett MÅSTE då jag har tappat min mobil några gånger nu och ett mobilskal är ett riktigt bra skydd, sen är det ju alltid kul att ha en lite snyggare mobil och hur perfekt är det inte då att ha ett mobilskal som du själv får designa?
Så nu har jag Ture på mitt mobilskal, valde en bild på han när han fortfarande var valp, den bilden är så otroligt fin, och den passade perfekt på mobilskalet!

Alla mobilskal jag haft tidigare har varit kantiga, men detta hade jätte mjuka runda kantar, helt perfekt om du frågar mej.
För dej som också har en iphone så kan du klicka in direkt HÄR för att komma till alla olika modeller dom har annars kan du klicka HÄR om du vill läsa mer eller se vilka fler mobiler dom gör skal till.

Gillar

Kommentarer