Min blogg gav mig en vän!

Tänkte prova något nytt idag och köra en story time här i bloggen.

Jag tänkte nämligen berätta om hur jag lärde känna Amanda.


Allt började med en fotografering jag gjorde åt ett företag på en hästtävling, hoppning om jag inte minns helt fel.
Där och då började jag känna hur allt bara gled ur mina händer, att stå där i regnet i timmar och fota bild efter bild på denna ena bruna hästen efter den andra som alla hoppade samma hinder, samma bana.
Jag insåg att det var inte därför jag hade köpt min kamera, det var inte därför jag fotade, jag ville göra något eget och för första gången få uttrycka mig själv genom mina fotografier.
Jag började då leta efter ekipage att fota, att få komponera mina egna bilder på mitt egna sätt, ja la upp ett inlägg på bloggen med flertal hästbilder jag hade fotat och försökte nå ut till så många som möjligt för att se om någon ville ställa upp som modell för mig.

Turen var på min sida och det var faktiskt några som nappade och en av dom var Amanda som gärna ville att jag kom ut och fotade hennes häst Wicke, vi pratade ganska länge och bestämde sedan en tid.
Amanda kom och hämtade upp mig och vi åkte tillsammans till stallet för att prata lite hur vi skulle lägga upp fotograferingen, men istället pratade vi hästar, kärlek, livet ja allt möjligt.
Fotograferingen gick riktigt bra och redan samma kväll kunde jag visa upp de färdiga bilderna, Amanda var super nöjd och vi bokade även ännu en fotografering.

Nu är vi inne på fotografering nummer 5 om jag inte minns helt fel, vi bor flertal mil ifrån varandra med pratar fortfarande, hon kom till Östersund med hästarna och självklart passade vi på att fotografera.

Min blogg gav mig en vän, mitt fotointresse tillbaka och ett perfekt sätt för mig att se min egna utveckling inom fotografering.

#NouwAutumnChallenge

Gillar

Kommentarer