Mina 5 skönhetsfavoriter

Tänkte dela med mig utav min topp 5 inom skönhet just nu.
De produkter jag använder varje dag, alla produkter finns på lyko.

Tänkte även passa på att tipsa er om Rabble, där kan du hitta Rebattkoder, erbjudanden osv och just nu erbjuder dom 20% på hela din order på lycko om du handlar via rabbleappen.
Du kan även hitta erbjudanden på andra hemsidor om det skulle vara något annat du behöver köpa.

Min första favorit är NYX Dew finish, en settingspray om verkligen får sminket att hålla, den är lätt att använda och funkar perfekt, har letat jätte länge efter den perfekta settingsprayen.
Efter att ha testat ett flertal olika så hittade jag denna och jag är så nöjd.

Sen har vi en produkt jag gissar på att många hörttalas om och det är nämligen Anastasias Contour Kit, den är helt fantastisk, köpte min enbart för att alla hade skrivit om den, så den dök upp överallt.
Så jag tog och testade den och nu är jag helt fast!

Sen har vi Nyx Doll Eye Mascara, Jag ska va helt ärliga med er för jag tyckte inte alls om denna i början, men nu efter att jag använt denna ett tag så älskar jag den, den klumpar inte, är lätt att använda och prisvärd.

Så sparade jag självklart dom två bästa till sist!!
Björn Axen hårspray, jag har alltid HATAT hårspray och aldrig hittat någon jag varit nöjd med, så jag slutade använda det helt och hållet.
Tills jag en dag när jag vart så less på mitt hår som inte alls gjorde som jag ville köpte denna hårspray i frustration och jag ÄLSKAR den, jag har entligen hittat en hårspray som funkar för mig.

D&G Limperatrice 3.
Den doftar verkligen helt fantastiskt, en lätt doft som funkar till vardag men även lika bra till fest.


Inlägg i samarbete med Rabble

Gillar

Kommentarer