Mina tre bästa hösttips

Jag brukar alltid försöka se hösten som början av slutet, om ni förstår hur jag menar, snart kommer vintern och ett nytt år ett nytt kapitel.
Sommarn har tigit slut och man har skapat många minnen både dåliga och bra och hösten ger den där chansen att ändra på det där man inte riktigt hann eller vågade under sommaren.

En ny start fast samtidigt nära slutet, men det finns fortfarande tid för förändring, för mig är den förändringen just nu renovering av lägenheten något som både jag och Felix har skjutit upp allt för länge nu, men äntligen börjar vi komma någonstans.

Jag blir oftast inspirerad av alla härliga höstfärger som klär träden, mörkret som kryper sig på och kylan den där friska luften som man väntat tre långa årstider på att få känna igen.
Men självklart kan även hösten känns mörk, dyster, kall och bara tråkig man saknar sommaren, minnena man skapat och alla härliga sommarkvällar man önskar man fick fler av.

Därför tänkte jag dela med mig av mina bästa tips på att få alla dessa mörka och dystra höstdagar att skina upp.
Först och främst älskar jag att kolla tillbaka på alla minnen jag skapade under sommaren, alla härliga dagar i solen det är ju perfekt om man bloggar, eftersom att det gör det som mycket lättare att bara scrolla ner till gamla inlägg, återuppleva dom och finna dom där som man för stunden hade glömt bort.

Sen älskar jag att lägga lite extra tid på mig själv, något som kan vara välbehövligt efter en sommar fylld med allt annat än just egentid.
Hemma spa, tända ljus fulla lägenheten och bäst av allt stickade tröjor i härliga färger, vet inte vad det är men just på hösten vågar jag mig på lite mer färg än vad jag vanligtvis brukar.

Och sist men inte minst får man aldrig glömma bort att bara för att sommaren är slut betyder inte det att äventyren är slut, man måste fortsätta våga, göra det där man alltid skjutare upp.
Åka på den där resan och få lite mer av sommaren, åka ut till fjället, se alla vackra platser som oftast bara finns ett stenkast ifrån, skapa fler minnen!

#NouwAutumnChallenge

Gillar

Kommentarer