Mitt 2017 del 3

Juli

Juli var en händelserik månad och den månaden jag har mest minnen från detta år måste jag säga.
I början av månaden var vi i Stockholm och hälsade på lite vänner, vi gick på Zoo och jag fick äntligen se miniflodhästar, Det var Storsjöyran och stråket så det blev en hel del utekvällar med vänner.
Vi fick långa en vattenskoter av en vän och körde runt med den en hel dag och bara hade det riktigt trevligt, det blev en hel del bilbingo och Felix köpte den nya bilen.
Sommarkvällarna bjöd på fiske, mysiga ridturer årets första och sista dopp i sjön.

Augusti

Nu började sommaren lida mot sitt slut och det började bli kallare och kallare, men det blev en hel del gokart, ridning och en tripp till Åre för lite down Hill.
Nu var det även dags för underbaraste Brewster att få bli någons läromästare och han flyttade, det tog väldigt hårt på mig att behöva säga hejdå till mina två ögonstenar.
Jag hoppade även in och jobbade på ridskolan och så vart det dags för Gymkhana Drift som innebar jobb, en helt maeiskkväll och trevligt folk.

September

Var ganska händelse löst under september, mitt hästintresse svalnade och jag tyckte mest att det var jobbigt att gå ut i stallet, saknaden var stor efter mina prinsar, men Caddy fanns ju fortfarande kvar.
Jag och mamma blockade bär så fort vädret tillät och det blev lite fotoäventyr.

Gillar

Kommentarer

erikarobertsson
erikarobertsson,
Vilken bra sammanfattning 😉
nouw.com/erikarobertsson