Mitt hästår än så länge

Mitt hästår har varit helt otroligt men ändå helt förjävligt…
Jag har utvcklats med världens underbaraste ponny, vi kom otroligt långt på kort tid, dock har jag ridit han i lite mer än ett år, men tyvärr så somnade han in i September och våran resa tog slut.
Musse pigg, den hästen som fick tillbaka mitt intresse för hästar igen och nu kommer jag inte att släppa taget om det igen även fast jag förlorade han, jag fick chansen att lära känna denna ponny och utväcklas med han och jag var även med när han blev sjuk, det är inget jag ångrer en enda sekund, jag saknar han dock otroligt mycket men är tacksam för dne tiden ajg fick men han.

Robin och trigger, två buspojkar som jag hjälpte till att ta hand om i sommras, två helt underbara buspojkar som mer eller mindre sitter ihop.
Vi börjar med den minsta, lilla Trigger en shettis hingst på 6år som är en genomsnäll pojke som jag haft otroligt roliga stunder ihop med, vi har badat, varit ute i skogen på promenader och gjort en massa bus ihop i sommar
Sen har vi då Robin, den vita sago hästen, en otorligt fin häst, som kan det mesta bara man sätter lite krav på han, en häst jag verkligen fått kämpa med, då han inte ger mycket gratis.
Sen har vi Caddy, en helt otrolig ponny.
Jag fick chansen att hjälpa till lite nu och då i sommras med en otroligt söt lite ponny som heter Caddy, han är otroligt känslig med ändå väldigt svår att rida, han krullar lätt ihop sej och har en hel del egna ider om vad man ska göra, en liten herre med mycket vilja och konstiga ider, men han har lärt mej mer än jag trodde under den korta tiden jag red honnom.
Sen får vi ju inte glömma Socker, en STOR men snäll kille, en riktig dressyr häst som även han har lärt mej mer än jag lärt honnom, han gör inte mer än vad han måste men när man väl förstått varandra så får man verkligen belöning för sitt slit
Sen har jag även lyckats få låna två andra ponnyer, Max och GG, som jag har ridit några få gånger bara, men vi börjar med GG, än välutbildad snäll pojke som hoppar ALLT, lite och kompakt med hjärtat på precis rätt ställe!
Sen har vi Max, en storhäst i en ponnys kropp, men även han mycket snäll, första gången jag red han hade han lite mycket egna tricks att visa upp men vi klickade ändå ganska bra.

Gillar

Kommentarer