Mitt liv precis just nu!

Tänkte att jag skulle uppdatera er lite på vad som händer i mitt liv just nu..
Det är både mycket bra men samtidigt även en hel del jobbigt som händer just nu som gör tt jag växlar mellan att vara as glad till att gråta floder.

I Februari började jag på mitt nya jobb på Lager 157, jag sökte en 50% tjänst men fick en tjänst som extraanställd, efter att ha jobbat i några veckor så blev jag erbjuden en 50% tjänst vilket jag självklart tackade ja till och den tjänsten började nu i Maj.
Jag har alltså fått den tjänsten jag sökte på ett jobb jag trivs otroligt bra på med fantastiska kollegor.

Men sen var jag samtidigt tvungen att släppa taget om min allra finaste ögonsten, nämligen Pinocchio vilket krossade hela mig, jag var inte riktigt redo att avsluta vårar kapitel och mitt hjärta blöder.
Allt detta har gjort att mitt intresse för hästar har dött helt och hållet, jag har varit in i stallet 2 gånger på 3 veckor, jag som vanliga fall BOR i stallet.

Jag som då driver en blogg som innehåller mycket hästar får lite panik då jag inte har så mycket annat att skriva om just nu, för hur kul är det att läsa om att jag jobbar?
Men samtidigt tänker jag inte stressa fram något och tvinga mig själv att gå ut i stallet, det kommer bara göra allt mycket värre.
Därför kommer ni inte se så mycket hästar i min blogg på ett litet tag tills jag själv känner att suget är tillbaka och jag är redo igen.

Gillar

Kommentarer

Matildaa
Matildaa,
Vilken fin bild!!😊💗
nouw.com/matildaa
Mlieaxelsson
Mlieaxelsson,
Tack så jätte mycket 😃
nouw.com/mlieaxelsson