När man inte har en K**

Börjar bli ganska less just nu, 90% av mina vänner är killar och så har det nästan alltid varit, men med det kommer även en hel del problem..
Till exempel ALLA tror att jag har legat med en av mina vänner bara för att han är kille och för att vi umgås så pass mycket som vi gör, men bara för att vi har olika kön och umgås med varandra betyder fan inte det att vi har legat med varandra...
Han är den som alltid finns där för mig, vi har jävligt roligt ihop och vi kan prata om allt, spelar det verkligen någon roll då att han är en kille??
Och nu utesluter jag inte mina tjejkompisar i detta, Camilla även hon min bästa vän, men det är tydligen okej för att hon är tjej??

Sen något mer som retar mig är att bara för att jag umgås med killar och själv är tjej så får jag oftast inte följa med och festa, får höra alla möjliga ursäkter från de som inte känner mig "blir bara massa bråk med tjejer" eller "du är tjej så du kan inte festa som oss"
De som känner mig vet att jag kan festa precis som dom, varj gång jag drar ut med dom får jag alltid höra "du är den skönaste tjejen jag träffat" och liknande saker av de killar som var opepp på att jag skulle med, förstår inte varför folk ska vara så trångsynta bara för att man själv saknar något mellan benen...

Gillar

Kommentarer