Nu är det dags

Jag vet, det har ekat tomt här ett tag igen.
Men efter paris resan blev jag riktigt sjuk, som jag skrev i tidigare inlägg så blev jag dålig sista kvällen i paris, kände mig inte alls på topp på flyget hem.
Sedan blev det bra i några dagar och så åkte jag på en riktig förkylning som även bjöd på halsfluss, låg dålig i en vecka men blev sedan bättre i några dagar innan jag åter igen blev dålig med feber.
Blev åter igen frisk, hann må bra i två dagar innan jag blev matförgiftad, men det visade sig inte alls vara matförgiftning för efter tre dagar var jag fortfarande inte bra så tillslut ringde jag 1177 och fick åka in på akuten där jag blev kvar i två dagar.

Men nu är jag på banan igen och tänkte att det faktiskt är dags att dela med mig utav min resa till Island.
Jag har så galet många bilder från resan och mycket att berätta, så därför har jag beslutat att dela upp resan dag för dag, så en dag=ett inlägg.
Denna resa är nog det häftigaste jag någonsin gjort och det har tagit ett tag att smälta alla nya intryck.
Det var verkligen en helt fantastisk resa och att få möjligheten att åka tillsammans med Felix och Andri kunde inte bli bättre.

Första resedagen så hamnade vi i Sthlm, för att spendera natten där.
Vi åkte hem till Andri och käkade middag innan vi gickv idare ner till vattnet där vi drack en öl och planerade in det sista inför resan.

Gillar

Kommentarer