På fötterna igen

Denna vecka har varit otroligt jobbig för mig, jag har nu efter en vecka drygt blivit bättre, jag orkar mer och kan för första gången ta djupa andetag.
Känns otroligt härligt att kunna göra saker igen och inte bara ligga i sängen med otrolig smärta i bröstkorgen.

Men i alla fall så fick jag hem ett paket nu i veckan från Whiteone, ett ögonfransserum samt ett ögonbrynsserum som numera har blivit en del av min morgon och kvällsrutin.
Tänkte att jag ska ladda upp före och efterbild när jag använt det i en vecka och i två veckor så ni får se resultat kommer nog även ladda upp resultet när jag använt det i 8veckor :)

Detta är helt klart den perfekt julklappen måste jag säga, jag har faktiskt redan börjat se resultat nu när jag använt det, så det ska bli väldigt spännande att se.

är ett 100% naturligt ögonbrynsserum som stimulerar hårsäckarna gör att du får fylligare och mörkare ögonbryn
ILash är ett 100% naturligt ögonfransserum som fungerar på mer eller mindre samma sätt som Ibrow, serumet stimulerar hårsäckarna, vilket ger dig längre och tjockare ögonfransar.

​Ni kan köpa serumen varförsig eller i ett paket, förpackningarna finns i olika storlekar, vilket jag anser är helt perfekt om du känner dig lite osäker och bara vill prova en kortare tid eller om du är helt säker på att du vill köra på med detta.

Gillar

Kommentarer