Paris del1

Vi åkte ner till Sthlm på Torsdagkväll och åt en snabb middag på Arlanda innan vi letade oss till Jumbo Stay där vi skulle spendera en natt.
Tanken var att vi bara skulle ta in på Rest and fly inne på Alrandadå vi bara skulle sova några timmar men då det var fullbokat, fick det bli Jumbo Stay.
Faktiskt ganska mysigt ändå, det var väldigt välstädat, rummen var väldigt små, men för bara en natt var det helt perfekt.

Klockan 3.40 klev vi upp och åt en snabb frukost innan vi letade oss tillbaka till arlanda för att ta flyget till paris.

Vi landade i Paris runt 9-10 och tog oss till hotellet för att lämna väskorna, dock fick vi vänta med rummet tills klockan var 2, vi beslutade därför oss för att gå upp till sacre coeur som låg 5minuters promenad från hotellet och ta en fika.
Klockan 2 gick vi tillbaka till hotellet, fick vårat rum och gjorde oss iordning lite snabbt för att sedan åka vidare till Eiffeltornet, promenarade bort till Notre dame och sedan vidare till Louvren där vi spenderade resterande av dagen.

Gillar

Kommentarer

nellielillskog
nellielillskog,
Åh, alltid velat åka till Paris!!
nouw.com/nellielillskog
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Wow vilka bilder. Fick mig verkligen att längta tillbaka till Paris.
nouw.com/jossustravelpics