Snökaos och stallfix

Igår blev jag inringd lite akut till ridskolan då det var personalbrist, som tur var så var jag faktiskt ledig och tog självklart på mig att jobba.
Tycker att det är så otroligt mysigt, det var lite stallfix, samt en lektion som jag skulle hålla i, riktigt nöjd med dagen och det var helt fantastiskt att få mysa omkring i stallet med alla hästar.
Sedan blev det hem igen för att fixa stallet här hemma och lilla C.

Idag var det dock KAOS, vaknade upp med hur mycket snö som helst utanför dörren, fick verkligen pressa upp dörren med all kraft för att få upp den, bussarna gick inte så det blev lite panik i hur jag skulle ta mig tilljobbet eftersom att Felix åkte till Sundsvall imorse.
Men det löste sig som tur var och jag tog mig till jobbet precis i tid, nu är jag hemma igen och har bäddat ner mig i sängen och tänkte faktiskt sova nu på en gång så jag orkar upp och jobba imorgon.

Ser fram emot morgondagens jobbpass faktiskt löningshelg och Black friday , kommer bli mycket folk i butiken och det är så mysigt, efter det blir det en ledig helg vilket jag faktiskt också ser fram emot.
Mycket som måste fixas nu!

Gillar

Kommentarer