Studenten

Jag har redan tagit studenten och det var en sån otroligt rolig upplevelse så jag är faktiskt ganska avundsjuka på alla som ska ta studenten nästa sommar, jag hade inte sån jätte bra kontakt med min klass då jag studerade på distans och hade bara träffat dom några få gånger, men dom behandlade mej som en i klassen i alla fall och var otroligt snälla mot mej, hade verkligen den perfekta klassen.
Det bästa med studenten enligt mej var studentflaket, även fast det regnade när vi åkte flak så hade vi så otroligt roligt!

Men jag vet hur svårt det kan vara att få tag på det perfekta flaket, ett bra ljud och allt sånt därför tänkte jag tipsa om http://minstudent.se/ en jätte bra hemsida där du lätt och smidigt kan boka ett studentflak som passar din klass, du kan även beställa till ett ljudpaket som passar din klass och lägga till specialeffekter som tex rökmaskin, skummaskin, eldkastare och mycket mer, hur coolt hade det inte varit att ha en skummaskin på ditt flak?

minstudent.se har dom studentflak billigt i storlekar mellan 20-200 personer i Stockholm och ett flertal andra städer, så jag kan garantera att ni hittar ett flak som passar perfekt.
Gå in på http://minstudent.se för att boka redan nu eller för att läsa mer om vad dom har att erbjuda

Bilder från mitt studenflak

Gillar

Kommentarer