Tangy och skotrar

Har knappt satt min fot i stallet nu när jag varit sjuk, jag har försökt spendera så mycket tid vilandes i sängen, men redan igår började jag må bättre och idag känner jag verkligen att det börjar vända.

Så det blev en tur i skogen efter ett kort pass i ridhuset med Tangy, jätte mysigt och faktiskt inte överdrivet kallt, men vi mötte två skotrar efter vägen, skotrarna saktade in så fort dom såg mig och lät mig gå förbi vilket var jätte snällt.
Men så fort vi gått förbi, hästen rumpa hade precis pacerat deras skotrar så gasar dom iväg i full fart.
Tangy blev då jätte rädd och hoppade rakt upp viket resulterade i att jag ramlade av, men ramlade på fötterna med ena tygeln i handen som tur var.
Hon försöker springa iväg men jag får stopp på henne och hon snurrar runt, vilket resulterar i att den andra tygeln ramlar ner på backen och hon trampar på den.

Men som tur var så gjorde hon sig inte illa och lugnade ner sig fort, vi gick en bit och sedan satte jag upp oh fortsatte en bit till innan vi vände.
Väl tillbaka i stallet gjorde jag en ordentlig visitering men hon hade inte gjort sig illa och hon fick gå tillbaka ut i hagen igen med Lunch.

Gillar

Kommentarer