TÄVLING Vinn ett tagelarmband

* Du kan alltså vinna ett tagelarmband flätat med tagel från din egna häst eller hästar.
* Det går även bra att få ett tagelarmband med tagel från din medryttarhäst osv
​så länge du har tillstånd av hästens ägare att ta tagel.
* Du kommer att få välja mellan flera olika modeller men om du har
​​ ​egna önskemål ​​på hur det ska se ut går det också bra!


FÖR ATT DELTA:
*Kommentera detta inlägg med en motivering till varför just du borde vinna
​* GLÖM INTE att ange din mejl då vinnaren kontaktas via mejl!

Tävlingen avslutas 25/8

Du behöver inte ha en blogg för att delta!!!


Gillar

Kommentarer

ebbacarlssonse,
Jag skulle vilja vinna då jag länge velat beställa ett tagelarmband med tagel från vårt sto som vi tog bort i början på året pga ålder. Jag har dock aldrig riktigt kommit till skott...
Hon var en fantastik häst som varit i min familjs ägo i 9år, hon var främst min mammas häst men även jag och min lillasyster blev kära i henne. Mamma köpte henne från en ridskola när hon var 18år, hon hade då ryggproblem då ridskole-ridningen hade slitit hårt på henne, men min mamma gjorde ett otroligt fint jobb med henne och hon blev av med ryggproblem helt.
Hon kommer alltid betyda mycket för mig då det var hon som fick fram mitt hästintresse från allra första början.
//Ebba Carlsson
ebbacarlsson.horseworld.se
alexandragomez97,
Jag skulle vilja vinna ett tagelarmband för att jag vill kunna ''ha med mig'' min allra första medryttarponny överallt. Vi fick tyvärr skiljas åt för några veckor sedan eftersom hon flyttade till sin nya fodervärd, jag saknar henne mer och mer för varje dag som går och den ponnyn betyder oerhört mycket för mig. Hon är den som har fått mitt självförtroende att nå botten när det har gått som sämst, när jag har velat sluta med ridningen och börja samla på stenar istället. Men när det har gått toppen så känns det som att vi har svävat bland moln och som att Gran Prix i dressyr inte är långt ifrån. Den ponnyn fick jag ha som min egen i nästan två år och hon har lärt mig vad ridning innebär. Hon har lärt mig hur jag ska vara säker i min hantering. Hon har lärt mig nästintill allt jag kan idag. I början vågade jag knappt rida ut eftersom hon var så stark, det gick inte ens att göra halt från skritt. Precis innan hon åkte kunde vi galoppera i fullt ös, barbacka och på bettlös, det räckte med att jag blev tyngre i sitsen och sa ''hooo'' så saktade hon av. Att rida en häst i form är en vardag för vissa men för oss var det en utmaning då hon inte har sin exteriör på sin sida. Men till slut hittade jag knapparna och ordet ''underbart'' räckte inte för att beskriva känslan jag fick. Så därför skulle jag vilja vinna ett tagelarmband, för att kunna bära med en bit av den mest betydelsefulla hästen i mitt liv. För att påminnas om allt hon har lärt mig.
naturaleques.blogg.se
mirraeddie,
Hej! Jag är absolut med i tävlingen!!
Jag skulle vilja vinna ett tagelarmband med mina två hästar, Eddie och Kimmie. Eddie åkte iväg för 2 veckor sedan och är väldigt saknad. Varför jag vill att Kimmie ska vara med i armbandet är för att hon och Eddie var så tighta ihop och man såg att hon saknade honom när han hade åkt, trots hennes andra hagkompisar. Så att ha ett armband med de två ihop skulle verkligen symbolisera hur tighta de var tillsammans och jag skulle kunna ha med mig dem vart jag än går <3
Elitryttaren.webblogg.se
olivia.bomben,
Hej!
Senast jag var med i en sådan här tävling så vann jag då jag berättade hur min häst blivit skadad 3 gånger på 2 år o jätte mycket sånt. Min syster som har den ponnyn nu skulle få armbandet av mig om jag vann. Jag sa att jag vunnit o hon blev överlycklig. Men det kom aldrig något armband trots att vi skickat tagel? Hade varit kul o ge henne en överraskning!
kram
olivial.horseworld.se
maarit_friman,
Skulle vilja ha ett av dina fina armband efter mitt gamla sto Hraffa som jag skall ta bort i höst pga ålder och skada. Hon har fått gå och förgylla min flock över sommaren så att jag mentalt ska kunna göra detta svåra avslut.
www.jemthagen.blogspot.com
malinsjolander1,
Jag skulle verkligen vilja vinna detta för att kunna ge min kompis ett minne av hennes häst.
För ett par veckor sedan fick hästen tyvärr benet avsparkad och fick somna in på plats. Skulle vilja ge henne ett fint armband av hennes fantastiska häst.
malinsjolander.se
MoaOlsson03
MoaOlsson03,
Hej! Jag skulle jätte gärna ha ett armband med min förra ponny som vi fick lov att ta bort. Saknar honom så mycket, det var min första häst och bästa vän. camilla.westling79@gmail.com
nouw.com/moaolsson03
GetFitOrDieTrying
GetFitOrDieTrying,
Önskar dig en alldeles perfekt kväll!
kram
nouw.com/getfitordietrying
suzy.62
,
Skulle så gärna vija ha ett tagelarmband flätat av mina två älskade prinsar tsm. Den ena räddade jg från slakt för två år sedan och den andra fick jag tilldelad mig då han bara gick och skrotade i en hage för att ägaren inte hade tid för honom. De betyder ALLT för mig och att vinna ett armband med deras tagel skulle inte bara betyda att de alltid finns nära mitt hjärta utan även pryda min arm Finare smycke finns inte så jag håller tummarna och hoppas på tur 😊
egon
,
HEJ!
Jag skulle vilja vinna ett armband fast med taglet från min nobla springare gösta, gösta är 2700 år gamal och en enhörning, den sista på jorden, jag skulle vilja ha ett minne utav honom då han snart dör av ålder.
Gösta uppfostrade mig och lärde mig skriva på vår resa runt jorden och universum i jakt på spagettih monstret...
Snälla välj mig!

/2 bröd och en köttbit med salad ost och ketchup