TÄVLING vinn tagelarmband TVÅ vinnaren

Nu kör vi igång årets sista tävling!

Om vinsten

Vinn ett tagelarmband med tagel ifrån din egna häst/hästar!
Eller varför inte med tagel ifrån din medryttarhäst, eller en annan häst du håller kär.
(så länge du har tillstånd av hästens ägare att använda taglet)

Två stycken vinnare kommer utses!

Du kommer att få välja mellan flera olika modeller,
men om du har egna önskemål på hur armbandet ska se ut går det också bra!

Tävlingsregler


FÖR ATT DELTA:
*Kommentera detta inlägg med en motivering till varför just du borde vinna
* Skriv även vilken häst du skulle ta tagel ifrån och varför!

GLÖM INTE att ange din mejl då vinnaren kontaktas via mejl!

Tävlingen avslutas 7/1

Gillar

Kommentarer

Efdressyrliv
Efdressyrliv,
Jag vill vinna ett tagelarmband med tagel av min ponny Blaze.
Han har hjälpt mig igenom den värsta perioden i mitt liv när en av våra hästar var tvungen att tas bort pga obotliga skador. Jag grät flera månader innan, och fortfarande, 1,5 år efter. Blaze fick mej att fortsätta kämpa, att få mig inse att livet måste gå visade trots att det man levde för inte finns kvar på jorden. Han har lärt mig så mycket om ridning, vi har tillsammans galopperat i halsring i solnedgångar osv. Med han har jag upplevt minnen jag aldrig vill glömma och han har hjälpt mig igenom de allra svåraste tiderna i mitt liv.
Därför skulle jag vilja vinna ett armband med hans tagel så jag kan ha med mig min andra halva vart jag än går❤️
nouw.com/efdressyrliv
Efdressyrliv
Efdressyrliv,
Glömde hehe, min mail är emma.fjader@sjokarbyskolan.se 😊
nouw.com/efdressyrliv
Matilda,
Vinner jag så kommer jag använda taglet från min foderhäst Calle. Han har varit vid min sida i snart 4 år, började med att vara medryttare på honom 2012. Sedan tog vi över honom på foder för lite mer än ett år sedan. Han har verkligen gett mig så mycket och fått mig att orka stå på benen genom min depression och ångest. Han har själv haft en jobbig uppväxt då han vart slagen när han gick på travet. Sedan vart han rehabiliterad av en tjej som utbildade honom i ridning, för att sen flytta runt och ingen vet riktigt vart han varit och ej, Men tillslut hamnade han hos mig. Han är en osäker häst som har svårt att lita på folk. Jag är den enda som får röra hans huvud utan protest. Många runtomkring, t.ex mina föräldrar och stallägaren, säger alltid att det är så kul att se oss tillsammans. Att se hur han verkligen litar på mig och hur han känner igen mig. Denna häst är verkligen mitt allt och utan honom tvivlar jag på att jag hade levt idag. Låter klyschigt, men sant.

mimmi_di0@hotmail.com
grusmatilda.blogg.se
UFOna
UFOna,
Jag skulle ta tagel ifrån en häst jag rider som heter Buster, jag hjälper hans ägare att hålla igång honom och vidareutbilda honom och vi startade vår första tävling i höstas! Jag skulle vilja vinna för att Buster helt enkelt betyder väldigt mycket för mig och kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat! Jag har funderat länge på att fixa ett sådant armband men det blir aldrig av och jag har aldrig pengar över till det! Så att vinna vore otroligt kul för då skulle jag alltid ha honom med mig vart jag än går och oavsett om jag flyttar pga studier senare i livet!
Mail : elibnemail@gmail.com
/Elin på ufona ☺️
nouw.com/ufona
vanessa Andersson,
Jag skulle vilja vinna eftersom att min ponny börjar gå mot de äldre åren och jag skulle verkligen vilja ha ett minne från henne 😊 Min mail är vanessaanderssons@icloud.com
vanessaandersson.se