Tourn

I smarbete med Tourn.se

Har du en en blogg och är intresserad utav att hjälpa företag att marknadsföra deras hemsidor och produkter, vill du lätt kunna hitta företag som passar just dej och din blogg och veta att samarbetet kommer att gå till på rätt sätt?
Då är Tourn hemsidan för dej, Tourn.se är en jätte bra sida där du lätt kan finna samarbeten som passar just dej och din blogg, allt går till på det bästa sättet både för dej och för företaget du samarbetar med, Tourn samlar företag som vill marknadsföra sej och sina produkter på bloggar, så det finns alltid något som passar alla!

Är du företagare och vill ha hjälp att marknadsföra din hemsida eller dina produkter till rätt målgrupp?
Då är Tourn den bästa sidan för dej, på Tourn finner du en hel hög med bloggare som är villiga att samarbeta med dej, du väljer själv ut bloggare som du vill samarbeta med, så du lätt kan passa in rätt bloggare för just din hemsida.
Att göra reklam på bloggar är otroligt smidigt, många ser det och du kan lätt välja bloggare som passar in på just dina önskemål, tex mamma bloggare, häst bloggar, foto bloggar, mode bloggar och ja alla möjliga olika bloggar som finns!
Det är även en fördel att välja att samarbeta med bloggare för då får du ett HELT inlägg med bilder, text och länkar om produkten eller hemsidan istället för bara en liten banner på någon annan hemsida som man knappt ser.
Du betlar EFTER att blogginlägget är skrivet och klart så du får se att allt går rätt till och så varken du eller bloggaren blir lurade.
Du får även själv välja hur mycket du vill betala för varje bloggare/inlägg eller om du inte vill betala utan vill att bloggaren ska recensera en produkt så skickar du då produkten till dom och allt händer via Torun.se
Det är lätt att hålla kontakt med sina samarbetspartners både som bloggare och företagare och du har ALLA samarbeten samlade på ett och samma ställa så det är lätt att hålla koll på och hitta inläggen som bloggarna skrivit!

Klicka in på www.tourn.se för att läsa mer eller för att börja använda dej utav Torun redan nu!

Gillar

Kommentarer