Träna för din egna skull

- Inlägg i samarbete med 24.se-

Jag har alltid varit mycket aktiv i både in vardag och mitt jobb men att träna har inte varit en favorit, fram tills nu.
Började träna för några veckor sedan, för att kunna utveckla min ridning samt för att jag helt enkelt kände för en förändring i mitt liv, jag behöver inte gå ner i vikt och det är inte heller därför jag tränar.
Efter några veckor med träning måste jag säga att jag mår så mycket bättre och jag orkar så mycket mer, dock är fortfarande det jobbigaste att ta sig till gymmet så varför inte ta gymmet hem till dig?

24.se kan du hitta mängder av träningsredskap , och när jag säger att du ska ta gymmet hem till dig menar jag inte att du ska riva ut ett helt rum för att inreda det som ett helt gym.
Men några vikter, en gymboll och så vidare tar inte alls mycket plats och kan underlätta din träning jätte mycket för att nå just ditt mål.

En balansplatta har jag länge funderat på att införskaffa mig både för att träna upp styrka samt min balans, allt för att om jag sa innan utveckla min ridning.
Jag tränar inte för någon annans skull än min egna och det funkar för mig, jag försöker inte heller tävla med mig själv utan jag gör träningen till en rolig sak i stället för att tävla.

Gillar

Kommentarer