Tröttare tjej....

Dagen började tidigt, eller egentligen inte men nu när jag är sjuk så har dagarna startat runt 11-12 och inte klockan 8 som den gjorde idag.

Men idag var det jobb som stod på schemat, har varit hemma och sjuk från jobbet två dagar redan och eftersom att jag bara jobbar 50% så känns det trist att missa de dagarna jag jobbar bara för att jag är sjuk.
Men självklart måste jag respektera både kunder och kollegor och inte smitta dom samt att jag mått så pass dålig att jag knappt tagit mig ur sängen.

Men idag var det inventering på lagret vilket betydde att jag enbart skulle stå på lagret och inventera, inte så farligt tänkte jag och åkte dit imorse.
Dock känner jag ju nu i efterhand att det var en riktigt dålig ide, jag fick allt mitt jobb gjort men jäklar va dåligt jag mått resterande av dagen....

Ringde Felix när jag var klar så han och Fredrik hämtade upp mig på jobbet, åkte raka vägen hem till Fredriks soffa där jag bytte om till mjukiskläder och somnade.

Medans jag sov så åkte Fredrik och Felix iväg för att köpa mat och när jag vaknade igen stod maten serverad på bordet och dom hade valt ut en film.
Halv kollade på filmen medans jag somnade till lite nu och då och försökte trycka i mig lite mat.

Nu är jag i alla fall nerbäddad i sängen hemma och ska sova utan att larmet ringer imorgon bitti.

Gillar

Kommentarer

ChaniqueKarlsson
ChaniqueKarlsson,
Men gud vilken sötnöt som ligger där i sängen och sover! ♥ Hoppas att du får ett fint 2018!
nouw.com/chaniquekarlsson