Vi krockade...

Som ni kanske såg så kom det aldrig upp något inlägg alls igår.
Men igår påväg till jobbet så krockade jag och Felix, vi stod och väntade på att köra in i en rondell och så kör en bil på oss bakifrån, det är ingen fara med oss och bilen klarade sig som tur är.
Jag hoppade ur bilen och sprang bak för att se hur det såg ut, våran bil såg okej ut men han som hade kört på oss hans bil var lite intryckt i fronten, jag pekade åt honom att kliva ur bilen men han öppnade bara dörren och då sa jag helt enkelt "följ efter oss så vi kan lösa detta", vi kunde ju inte stå och blockera hela rondellen tänkte jag.
jag hoppar in i bilden igen och vi svängen in på en parkering men han som körde in i oss fortsätter och kör iväg så vi kör efter och blir vid detta lag skitförbannade både jag och Felix.
Tillslut stannar han och allting löser sig, men jag som nu då var en aning sen till jobbet rusar in på jobbet och skakar för att jag är så jäkla arg, lugnade dock fort ner mig och måste säga att jag har helt fantastiska kollegor som verkligen bryr sig och dom hjälpte mig att lugna ner mig fort.

Efter jobbet åkte jag raka vägen hem för att sova, det var en påfrestande dag helt enkelt och därför kom det aldrig upp något inlägg igår.

Gillar

Kommentarer

tova
tova,
Kram på dig <3
Emilochsnobben
Emilochsnobben,
Kram, ni borde anmäla puckot
nouw.com/emilochsnobben
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229