VINNARNA

Nu är det dags att avslöja de första vinnarna och ni som inte vann denna gång så har jag just nu en tävling som pågår i några dagar till samt en ny tävling som startar senare idag!!
vi börjar med vinnaren av tävlingen jag hade i samarbete med sovtex där en person kunde vinna ett påslakanset med marmortryck.

Och vinnaren är Belinda med sin motivering:
Vill gärna också göra ett försök till att vinna denna ljuvliga vinst! Min bror som opererats för 2 hjärntumörer i tonåren skulle få denna vinst, då han nyligen fått sin första lägenhet och klarar sig på egen hand.

Sedan har vi de tre vinnarna i tagelarmbandstävlingen.

Första vinnaren blev Malin med sin motivering:
Jag skulle ta tagel från min mammas häst, den hästen har varit i familjen ända sedan jag var 7 år gammal (är 22 idag), så en ganska så lång tid. Han betyder väldigt mycket för mig och såklart även för mamma, därför skulle jag vilja ge denna present till min mamma när hon fyller 50 år i februari. Tycker det hade varit den perfekta presenten, så fin tanke och väldigt personlig!

Andra vinnaren blev Muffinsfuhrern med motiveringen:
Jag skulle gärna vilja ha ett armband av tagel från min finskahäst Valdi som tyvärr dog för 1 år sedan. Han var min stora hästkärlek och lämnade ett stort tomrum i mitt hjärta. Vi hade det väldigt tufft med kolikanfall på anfall vilket till sist ledde till tarmvred. Vår tid blev alldeles för kort. Jag red in honom själv från att han varit travhäst. Världens snällaste att rida & så orädd för allt. Han gav mig enormt med självförtroende och livsglädje. Jag saknar honom varje dag och tänder ofta ljus på hans grav. Har även tatuerat hans namn på handleden så ett armband kunde pryda tatueringen fint. Valdi hade den riktiga finska sisun i sig. Jag skulle vilja vinna eftersom vi i Finland i år firar 100 år som självständigt land & våra finnhästar som betyder enormt mycket för oss firar 110 år. Våra hästar kämpade även för vårt fosterland & vi är evigt tacksamma våra finska kallblod. 😄 Tack för att du tipsade och nu håller jag tummarna att jag vinner!

Sista vinnaren blev Anna g med motiveringen:
Jag skulle vilja ha ett tagelarmband av min älskade sköthästs svans, han är en gammal "farbror" på 27 år som jag började sköta en kort tid efter att min förra sköthäst plötsligt blev sjuk och dog. Han fick mig att "hitta tillbaka" till häst-och stallivet när jag var bredd att lägga det på hyllan. Ett armband från honom skulle betyda väldigt mycket då han alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta ♥

Gillar

Kommentarer