Paris del2


Vi hade planerat en shopping dag på Lördagen, vi skulle bara gå omkring och kika lite och njuta av våran semester, så vi letade oss ner till Champs-elysee och kikade in i några butiker, för min del blir det inte alls mycke shopping, men en klänning hittade jag i alla fall.
Men medans vi gick runt i butikerna så fylldes alla gator av poliser och en stor protest bröt ut, vi valde därför att gå vidare, vilket kanske var tur då vi senare läste att protesten hade fått avbrytas av polis med hjälp av tårgas osv.

Påväg tillbaka till hotellet hittade vi en supermysig resturang som vi stannade vid och åt middag och senare på kvällen gick vi vidare till sacre coeur, där vi drack ett glas vin.

Sista dagen var det jag som hade planerat och det blev självklart Disneyland, har alltid drömmt om att åka dit så det var en självklarthet att vi skulle dit.
Direkt när vi kom dit strålade solen men efter en timme började regnet ösa ner, som tur var så slutade det efter cirka 2timmar och vi kunde fortsätta njuta av dagen.
Svårt att beskriva men det var en helt fantastisk upplevelse och jag rekomenderar verkligen ALLA att besöka Disneyland.

Dock är inte jag jätte mycke för att åka karuseller osv, men efter lite övertalning från Felix så gick jag med på att åka en pirates of the caribbean inspirerad karusell, den var ändå ganska lugn, man åkte en båt i en tunnel.
Men halvvägs in i tunneln fastnade vi och satt fast i 45minuter, jag som lider av klaustrofobi fick lite smått panik och när vi väl fick kliva ur så var det inte en enda av de som jobbade där som frågade hur jag mådde vilket kände väldigt dåligt.

Efter stägning så åkte vi mot hotellet och hittade en resturang efter vägen, men när vi väl satt där började jag må riktigt dåligt och ville bara tillbaka på hotellet såfort som möjligt.

Gillar

Kommentarer

salmas
salmas,
Va fina bilder 😍nouw.com/salmas
Mlieaxelsson
Mlieaxelsson,
Tack så jätte mycket 😃 <3nouw.com/mlieaxelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229